Vaderdag!

Ik ben SAS – eigenaresse van badjas.nl, moeder & partner van Niels – en deel via mijn blogartikelen mijn leven als online ondernemer met mijn lezers. Op Biesland - kantoor & magazijn van badjas.nl – beleven wij namelijk uiteenlopende badjasavonturen. Ambitieus als ik ben kunt u dan vaak denken aan nieuwe ontwerpen badjassen, lancering van nieuwe badjaslijnen, maar ook stelde wij u laatst op de hoogte van mijn Motivation Bottle van ons label ‘Badrock’ die we cadeau bij een bestelling vanaf 75 euro. Deze week was het bedenken van een nieuw onderwerp voor mijn blog niet zo heel moeilijk, want deze week staat in het teken bij badjas.nl van Vaderdag. Vaderdag wordt ieder jaar gevierd op een vaste datum – in tegenstelling tot Moederdag – namelijk ieder jaar op 17 juni.

Cadeautip vaderdag: badjas met naam!

Weet u hoeveel leuker het is om orders te verzenden met een liefdevolle touch? Een aantal keren per jaar staan onze badjas verzendingen voornamelijk in het teken van liefde. Alles is liefde tenslotte.  Als specialist in het borduren van badjassen is dat voornamelijk het geval rond Valentijnsdag, Kerst, Moederdag & Vaderdag.  Gedurende het hele jaar borduren wij badjassen voor onze klanten die uit liefde een prachtig cadeau schenken aan hun dierbaren. Denk hierbij aan schattige babybadjasjes met naam, een badjas cadeau voor een jarige of een badjas met naam en datum voor bruidjes & bruidegommen. Vaderdag is een voorbeeld van een dag dat zeer veel mensen een cadeau op dezelfde dag aan hun vader geven. En ieder jaar is het voor vele weer een hele opgave om wat origineels, nuttigs & leuks te bedenken. Daarom hebben wij DÉ tip voor u: een badjas met naam! Dat is ook nog eens een betaalbaar cadeau, ook niet onbelangrijk. Een badjas met naam geven aan uw vader is onze ogen hét perfecte vaderdag cadeau! We hebben namelijk ook heel gave badjas modellen voor mannen. Heeft u bijvoorbeeld een stoere vader die eigenlijk niet wil weten dat hij geen 18 meer is: Voor deze vaders hebben wij hippe badjassen in felle kleuren met stoere capuchon in trendy grijs. Bent u het product van een sjieke vader die klasse & allure uitstraalt? Dan is een prachtige badjas van een stijlvol merk een fantastische optie, bijvoorbeeld in kleurtinten als marineblauw of elegant streep dessin. Een vader met levensmotto: doe maar gewoon, want dan doe je al gek genoeg – dat zijn overigens vaak heel gezellige vaders – daar hebben wij een badjassenreeks voor in 9 verschillende kleuren. Deze badjassenlijn van Badrock is toegankelijk, van goede kwaliteit en betaalbaar. Deze hebben we met sjaalkraag en capuchon. Kortom: keuze genoeg om uw vader te verrassen met een badjas, speciaal ontworpen door u! Ja, door u hoor ik u denken. Wij hebben namelijk een makkelijke borduurtool ontwikkeld voor onze klanten. Dat was nog een dingetje – duizenden euro’s verder & dagen buikpijn – maar alles voor onze klanten! En hij werkt hoor, superhandig. We hebben deze tool bij vrijwel alle producten aangezet – alles is namelijk bij badjas.nl te voorzien van borduring. U kunt middels makkelijke filters de kleur van het borduurgaren kiezen, de positie waar u de borduring wenst en het gewenste lettertype. Et voila: u heeft dan gelijk een impressie van het resultaat en kunt zo dus lekker spelen met de filteropties totdat u denkt: dit is mijn vaderdagcadeau!

Vaderdag dag cadeau versie 2.0

Ja, een vader. Was uw vader de man die enkel het vlees sneed op zondag? Of had u een vader die wekelijks – na een week hard werken – trouw op het bankje zat als u tennisles kreeg (met een glacé koek)? Of had u een strenge vader die van regeltjes aan elkaar hing? Op een dag als Vaderdag maakt dat in veel gevallen niet uit, bijna elke vader verdient een Vaderdag cadeau. Nu had ik het al even over mijn beste cadeautip van afgelopen periode: een badjas met naam ! Maar mocht u uw vader willen verwennen in overtreffende trap en bent u echt een gever? Combineer dan dit gave badjas cadeau met een handdoek van badjas.nl. Een badjas & handdoek in dezelfde kleur met zelfde borduring is een waanzinnig badcadeau. Ons bijpassend badteztiel staat niet online, maar hier voor kunt u onze klantenservice bellen. Zij helpen u graag. En wilt u uw vader nu écht onvergetelijk verwennen, dan maakt een dagje sauna een badcadeau helemaal compleet. En zeg nu eerlijk: een relax dagje met uw vader en er nog kek uitzien ook maakt zo’n dagje toch nog leuker!

badjas met naam

De levering? Nou, gewoon snel! Zoals u van badjas.nl gewend bent. Voor badgoed met borduring  geldt, vandaag besteld = morgen versturen.

Mijn eigen vader is helaas niet meer onder ons, maar mijn schoonvader heeft inmiddels al 20 geborduurde badjassen…Wat moet ik daar dit zelf eens voor verzinnen? Ik zou een dergelijke tip als ik jullie geef zelf ook wel kunnen gebruiken. Ik heb het heel druk deze week met alle Vaderdagbestellingen, dus het zal wel een zak drop worden….

Geniet van elkaar en vooral van uw vader aanstaande zondag!

Liefs,

SAS